Piața imobiliară italiană: noua modă a investitorilor

Italia, țara de modă, mâncare bună, cultura literară a ieșit întotdeauna în evidență pentru capacitatea ei de neegalat de a reuși să exceleze în fiecare sector.

Cu peisajul frumos și o tradiție bogată și multietnică, în ciuda crizei, este una dintre cele mai căutate destinații din Europa.

Chiar și la nivelul imobiliar, mai ales în 2018, au existat mulți investitori care caută case de vânzare în Italia.



În ciuda situației politice instabile, investitorii de renume internațional au ales boot-ul pentru a crea proiecte constructive noi și interesante pentru piețele europene și mondiale.
În 2018 sa constatat că capitalul străin angajat în primul trimestru al cărămizii a fost egal cu 75% din totalul volumelor, depășind 70% din anul precedent.

Un record care a marcat istoria sectorului imobiliar și care pare să continue să nu fie dominat de scena economică europeană.
Italia a atras, fără îndoială, datorită potențialului său, dar și față de savoir-faire demonstrat de principalii exponenți italieni ai lumii imobiliar.

Există, evident, o distincție puternică între cei deja prezenți pe piața italiană și cei care investesc pentru prima dată.
Primii care apar ca investitori cei mai importanți și mai generoși sunt asiații, admiratori ai încălțămintei italiene și principalii imitatori ai tradițiilor și obiceiurilor alimentare și vinului.
În al doilea rând, germanii, interesați mai ales de zonele mai industrializate și de nordul Italiei.
Sudul, pe de altă parte, este destinația preferată pentru investitorii americani, care sunt dornici să achiziționeze proprietăți imobiliare și proprietăți cu opinii maritime și rurale.



Milano este cel mai competitiv oraș din Europa, mai ales cu mari oportunități pentru toate aspectele economice și financiare.
Roma este orașul cel mai multietnic, dar, cu patrimoniul său artistic, atrage în fiecare an mulți turiști și potențiali investitori sezonieri.

Chiar și sudul se apără bine cu punctele de diamant, respectiv, în Napoli, Lecce și Catania.

Acest trio atrage, în principal, iubitorii de artă, alimente și vin, principala atenție a tuturor activităților circumscrise în aceste orașe.

Urmând tendința care a condus și determină Italia să fie una dintre cele mai căutate țări pentru a investi în cărămidă este un sfat util și convenabil, mai ales acum că instabilitatea nu permite o ofertă excesivă, ci prețuri scăzute care, pe termen lung va aduce un avantaj indiferent.

Articole corelate:

Cele mai scumpe case din Italia

Apartament cu trei camere: casa preferată a locuitorilor din Calabria

Piața hotelului din Veneția se află în criză

De ce sa investesti in vestul Sicilia - provincia TRAPANI

Străinii iubesc să cumpere în Italia

Piața imobiliară folosită în Puglia este utilă

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB