Construiți spre închiriere: când o nouă afacere schimbă imobiliare

Ați auzit vreodată de formula „construiți pentru închiriere”? Aceasta este o alegere a construcției care implică construcția de clădiri, special pentru construcție, dedicată locației.
Analizarea acestui fenomen este importantă pentru sectorul nostru, deoarece ne permite să înțelegem mai bine care sunt nevoile pieței și, mai ales, cum evoluează nevoile cumpărătorilor potențiali.

Această metamorfoză pare să depindă de mai mulți factori. În primul rând, apariția bine consacrată a unei noi categorii de investitori: Millennials. Din cerințe tot mai speciale, tinerii preferă să se îndrepte spre proprietăți care nu le limitează. Într-adevăr, achiziția unei proprietăți ar fi scumpă și solicitantă pe mai multe fronturi. Abonarea la un contract de închiriere permite în schimb o mai mare flexibilitate.

Dar nu doar Millennials sunt cei care sunt protagoniștii acestei inversări a tendințelor. De fapt, reamintim că, din cauza crizei economice, puțini oameni se implică vreodată în semnarea unui contract de vânzare.

Conform principalelor date raportate de ultimele analize, creșterea acestui sector a atins niveluri exponențiale. Mai ales în Regatul Unit. 20% din proprietățile din Londra (aproximativ 60.000 de unități) sunt dedicate închirierii. Un procent cu adevărat mare.

Potrivit economiștilor sectorului, însă, construirea de închiriat nu va fi o soluție reală pentru a reînvia economia diferitelor țări. Dar potențialul acestui program constă în capacitatea de a selecta o mai mare diversitate de locuințe, cu standarde îmbunătățite de construcție și gestionare mult mai sigură a locuințelor.

Deci care sunt beneficiile potențiale? Pentru proprietar există o implicare directă pe termen lung. De fapt, acesta din urmă este încurajat să obțină o calitate mai bună a aceleiași clădiri, pentru a o face mai atractivă pentru potențialul cumpărător.

Cu toate acestea, vă reamintim că construcția de închiriat este o investiție pe termen lung, deși este mai flexibilă decât un contract de cumpărare.
Acest lucru permite ca acest model să fie mai puțin legat de schimbările sociale și economice.
Cu toate acestea, noul sector a supărat întregul echilibru pe piețele imobiliare și construcții. O adevărată evadare din criza care a lovit imobilul, unde, mult timp, nu a fost posibil să fie deosebit de activ.
Deci, pe scurt, în avantajele construcției de închiriat găsim:


- Oferta crescută de locuințe
- O gamă mai mare de alegeri
- Repopularea centrelor urbane
- Mai mult management profesional
- Respectarea nevoilor multiple ale potențialilor cumpărători
 În schimb, în schimb:
- Piață dedicată (conform economiștilor) doar unei părți bogate a societății
- Proprietăți mai scumpe decât standardele
- Coerența altor indivizi care s-ar putea să nu fie în conformitate cu stilul de viață al multor persoane

Ce să spun, se pare că, în orice caz, construcția de închiriat a marcat un moment de cotitură pe piața imobiliară. Pentru următoarele noutăți imobiliare, tot ce trebuie să faceți este să rămâneți la curent pe portalul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB