Dubai: între lux și inovație. Știri verde în domeniul imobiliar

De-a lungul anilor, conceptul de sustenabilitate și modernizare sa schimbat radical. De fapt, a trecut de la utilizarea simplă a materialelor diferite și mai inovatoare în comparație cu cele tradiționale, cu utilizarea noilor tehnologii pentru a vă face casa mai compatibilă cu piața și cu nevoile societății în general.
Evident, totul este calibrat în funcție de nivelul de deschidere și de flexibilitate față de noile tendințe ale națiunii în sine.
Dar ceea ce este esențial în ceea ce privește noul an este acesta: capacitatea fiecărei națiuni de a se îmbunătăți pentru a-și satisface o "dispoziție" mai verde și mai inteligentă, chiar dacă la momente diferite.

În imaginația colectivă, unul dintre orașele care reprezintă cel mai bine averea și bogăția, este, fără îndoială, Dubai.
  Cu o cultură unică, o istorie emblematică și un patrimoniu artistic minunat, Dubaiul a inaugurat anul 2019, făcând distincție pentru un alt aspect. Orașul a fost într-adevăr încorporat de traseul inovativ și verde care se ocupă în fiecare parte a lumii, deși cu viteze diferite de propagare.

Exemplul clar al modului în care această tendință a devenit înrădăcinată în lumea imobiliară este dat de noua inițiativă a guvernului, potrivit căreia, pentru a sărbători Carta de 50 de ani, este necesar să se asigure fiecare structură rezidențială, nu panouri solare , instalat gratuit.
Acest proiect se așteaptă să fie finalizat până la sfârșitul anului, datorită intervenției a șase companii diferite, care vizează îmbunătățirea nivelului de bunăstare în EAU.

În plus față de susținerea acestor inițiative ecologice, există un alt element care face Emiratele și mai competitive și mai puternice decât în anii anteriori: redezvoltarea prețurilor cărămizilor. Acest lucru implică în mod evident crearea unui sentiment de încredere în investitori, în special în cele mai puțin bine dezvoltate, deoarece segmentul principal al pieței imobiliare sa mutat la un nivel mediu-scăzut. Aceasta se datorează reducerii volumului tranzacțiilor în 2018, care a scăzut cu 30% din cauza interesului redus al investitorilor străini în cărămida din Dubai din cauza prețurilor excesive.

De fapt, în ultimele luni ale anului 2018, piața imobiliară din Dubai, caracterizată mai ales de faimosul zgârie-nori, a trecut printr-o perioadă de stagnare, din cauza supraaglomerării, mai ales în zona rezidențială (unde prețurile au scăzut deja în 2014).
Nu este atât de necesar să se extindă piața, ci să se îmbunătățească proprietățile deja existente pentru a permite recircularea economică și pentru a limita timpul legat de prezența unei proprietăți pe piață.
Astfel, sistemele imobiliare dispar, înlocuite în schimb de proiectele de modernizare și în conformitate cu principalele standarde de durabilitate ecologică.

Trebuie să ne amintim că totul se converge în procesul de pregătire, care consideră Dubaiul drept leagănul târgului mondial "Expo 2020", care anunță un bazin de vizitatori de 25 de milioane.
Deci, investitori din întreaga lume, dacă sunteți interesat să cumpărați o proprietate într-unul dintre cele mai bogate terenuri din lume, acesta este momentul potrivit pentru a face acest lucru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB