Anglia vs Luxemburg: modul în care Brexit a influențat piața imobiliară din Luxemburg

Am remarcat deja că, după lansarea anunțată a Angliei din Europa, economia londoneză a început să se învârtă în mod considerabil, în fiecare sector. Industria financiară trebuie să se ocupe de redistribuirea marilor centre financiare.

În toate acestea, există o națiune care ar putea beneficia de acest impas: Luxemburg.

Iar piața imobiliară din Luxemburg pare a fi punctul forte al acestui val pozitiv.

Am pregătit o listă interesantă despre ce ar putea fi beneficiile lui Brexit din Luxemburg.

Poate, după această lectură mică, ați putea să veniți și la potențiali investitori și să cumpărați o proprietate în Luxemburg.



Să începem din sfera financiară pură:

o mare parte a băncilor britanice și străine au arătat un interes foarte mare pentru construirea în Luxemburg.

Câteva exemple?

Deja Morgan Stanley, Goldman Sachs, Banca Comercială Rakuten, Bank of America, HSBC, Shanghai Pudong Bank se află în fruntea listei grupurilor potențiale interesate și transferate de candidați.

Un factor de importanță fundamentală, având în vedere că acestea sunt principalele centre financiare engleze.

Dar opțiunile de creștere post-Brexit pentru Luxemburg nu se termină aici. Dimpotrivă, acum intrăm în cercetarea noastră și, mai presus de toate, în lumea care ne interesează cel mai mult: cea a bunurilor imobile.

Da, chiar și în acest caz avantajele pe orizont par să fie atât de multe! Să ne amintim, în primul rând, că ori de câte ori vorbim despre schimbări în termeni economici ai companiilor, întreprinderilor și centrelor financiare de interes, există întotdeauna un procent mic care se toarnă și în cărămidă.

Așa că hai să ajungem la subiect. Cu toate acestea, pornim de la ceea ce a determinat diferiții investitori să vărce pe piața imobiliară din Luxemburg. Caracteristicile pieței în sine au contribuit, fără îndoială, la alegerea decisivă. Veniturile preconizate în această țară sunt mult mai mari decât multe alte capitale europene.



Impactul se referă atât la sfera comercială, cât și la cea rezidențială. Companiile care trebuie să se stabilească cu noi birouri pentru activitățile lor, pe de o parte, și angajații care au nevoie de locuințe unde pot locui pe de altă parte.

Estimările păreau deja mai mult decât pozitive în 2017, și a fost cazul când realitatea a depășit așteptările. Aproximativ 10% mai mult decât se estimează (în ceea ce privește investițiile imobiliare) sa refugiat în Luxemburg.



Prin urmare, putem spune că această națiune, în ciuda dimensiunilor mici, pare să fi devenit o rampă de lansare a multor activități străine, temându-se de efectele lui Brexit.



În ceea ce privește prețurile, însă, cu 6.000 de euro puteți găsi o proprietate standard, dar foarte convenabilă pentru a începe de la zero în acest teren, centrul noului boom economic

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB