Piata imobiliara a Fiji este in plina expansiune: apartamentele sunt în plină expansiune

Insulele Fiji, unul dintre cele mai frumoase și mai frumoase locuri din lume. Situat în inima Oceanului Pacific, există aproximativ 333 de insule tropicale, toate luxoase și cu plaje frumoase. Un teritoriu apreciat atât pentru frumusețea sa necontestată, cât și pentru cultura primitoare și ospitalieră. Plajele albe și marea cristalină, atrag în fiecare an milioane de turiști, dornici să se aventureze în cele mai sălbatice locuri ale arhipelagului sau pur și simplu să se relaxeze în fața unui peisaj unic. Clima tropicală și cele câteva documente necesare pentru a accesa acest paradis au încurajat investitorii de-a lungul anilor să cumpere o proprietate în Fiji.


Dar, potrivit statisticilor, în ultimii ani, a avut loc un adevărat boom pe piața imobiliară. Prețul rezonabil al bunurilor imobile a influențat interesul pentru acest teren, ducând chiar la o rentabilitate ridicată a chiriilor, în ciuda blocadei impuse de guvern. Originea capitalului străin investit este dificil de identificat, dar, desigur, a creat un "val pozitiv în fiecare sector economic, crescând astfel PIB-ul național. Angajații din sectorul construcțiilor și al imobiliar înregistrează venituri semnificative atât pentru numărul de investitori interesați să cumpere un apartament, cât și pentru companiile și companiile care doresc să se stabilească pe acest teritoriu. Dacă înainte de atunci turismul a fost forța motrice a economiei Fiji, acum sectorul imobiliar a devenit forța motrice. Dintre elementele care au favorizat investițiile imobiliare, este de menționat, fără îndoială, reducerea costurilor pentru terenuri și construcții. Un stimulent foarte bun pentru investitori. În plus, instituțiile financiare acceptă valori mobiliare care anterior au fost blocate, ceea ce a dus la o posibilă revânzare a proprietății chiar mai ușoară.

Asta nu e tot. Proiecte noi sunt în curs, în special în capitală, dedicate inovării, fără a neglija aspectul verde. De fapt, există mulți investitori (atât privați cât și corporativi) care doresc să creeze proprietăți pentru turism și clădiri rezidențiale cu emisii zero, precum și inteligente. O situație fără îndoială mai bună decât în anii anteriori, în care Fiji au trecut printr-o perioadă de criză serioasă, astfel încât mulți cumpărători potențiali să se exprime în căutarea unei situații mai bune. De menționat, de asemenea, este situația unei mai bune accesibilități a străinilor față de rezidenții de pe piața imobiliară. Restricțiile pentru străini sunt aproape nimic, spre deosebire de rezidenții care sunt supuși unor constrângeri, deși puțin limitative. Bijuteria din coroana imobiliară din Fijian este, fără îndoială, apartamentul. Mai multe clădiri au fost transformate în apartamente tocmai pentru a satisface nevoile potențialilor cumpărători, dar și pentru a răspunde la problemele legate de rentabilitate, eficacitate și eficiență, care ar putea fi puțin amortizate cu case și studiouri de o singură familie. Se speră că piața imobiliară poate continua întotdeauna în felul acesta, echitând valul de inovare și economia deschisă.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB