Las Vegas: prețuri record!

Orașe precum Las Vegas sunt întotdeauna vizate de știri din fiecare sector. Chiar și cel imobiliar! De data aceasta nu există nicio îndoială. Prețurile locuințelor din Las Vegas ajung la niveluri istorice! Și oferta? Este întotdeauna limitat. Dar să aflăm mai multe despre această situație.

Conform celor elaborate de institutele principale care se ocupă de sondajele imobiliare, se pare că locuințele unifamiliale din sudul Nevada sunt vândute în medie pentru 300.000 USD. Un preț care înregistrează o creștere de 4% față de luna septembrie a anului trecut. Chiar și prețurile de la condominii nu sunt o glumă. Chiar dacă creșterea este de 0,6%, rămâne faptul că nivelurile exorbitante sunt atinse în toate domeniile imobiliare.
Creșterea a fost totuși treptată, iar cererea rămâne puternică, în ciuda faptului că oferta este atât de strictă. Atunci de ce piața imobiliară Nevada și Las Vegas, în special, par să nu sufere daune deosebite în ceea ce privește tranzacțiile?

Ei bine, deși această situație poate părea destul de critică, rămâne faptul că cumpărarea unei proprietăți merită (în acest moment istoric). Într-o perioadă în care criza pare a fi demult, trebuie căutată o soluție în toate felurile care să permită individului să facă o investiție sigură care să poată da roade în timp.
Și ce cale mai bună decât să investești în imobiliare?

Spectrul revenirii unei crize a stârnit potențialii cumpărători dorința de a corespunde noi structuri imobiliare, în ciuda prețurilor au crescut.
Dar trebuie să ne amintim că vorbim despre un oraș foarte particular. Las Vegas nu este doar o simplă metropolă Nevada. Dar este și unul dintre locurile din lume cu o identitate foarte puternică.

Dar doriți să cunoașteți un alt element particular al acestei situații aproape paradoxale? 25% din toate proprietățile imobiliare vândute în Nevada au fost achiziționate în numerar. Simptom al unei populații de investitori care nu doresc absolut să fie supuși ipotecilor și / sau împrumuturilor pe termen lung. Trăiască rata zero!

În concluzie, însă, am decis să includem punctele importante (critice și de altfel) ale situației cu care se confruntă imobilul Las Vegas.
În primul rând, totalul tranzacțiilor imobiliare din septembrie. Până la 995.000.000 de dolari pentru case combinate cu 125.000.000 de condominii, zgârie-nori și case. Pentru o creștere generală comparativ cu anul trecut de 20%.

Principalele volume provin din contracte de vânzare caracterizate prin ritmuri lente comparativ cu anul trecut. Limita maximă pentru prezența unei proprietăți pe piața imobiliară din Las Vegas este de 60 de zile.

Ce să spun, situația, deși este critică, nu pare să deranjeze deloc investitorii! Cine știe care vor fi implicațiile pentru imobiliarele Nevada? În așteptarea descoperirii lor, vă invităm să rămâneți actualizați pe portalul nostru, pentru a descoperi cele mai noi știri!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB