Ce se așteaptă de pe piața imobiliară din Toronto? Vestea din Canada

Unul dintre cele mai mari state din lume, al doilea doar în Rusia, Canada, reprezintă o realitate în sine în imaginația colectivă. Pe locul 12 în clasamentul mondial pentru cel mai mare PIB nominal pe planetă, este un stat cu o identitate puternică, mai presus de toate economică.
Populația este de aproximativ 35 de milioane și, în fiecare an, există foarte mulți cetățeni străini care decid să se mute în această țară.

Am analizat previziunile pentru piața imobiliară canadiană, care se limitează la unul dintre cele mai importante orase din punct de vedere politic și economic: Toronto.
În general, piața pare să fie mult mai echilibrată decât în anii anteriori și nu apar prețuri exorbitante care în schimb au caracterizat 2017 și o parte a anului 2018.

Dar să ne concentrăm în detaliu încercând să înțelegem care vor fi previziunile pe care economiștii și experții din industrie le vor anunța pentru anul 2019.


1. Prețurile de vânzare

De mai mulți ani, orașul Toronto a înregistrat o creștere permanentă a prețurilor la proprietăți, la 10% pe an. Un rezultat care a pus încrederea investitorilor, în special străinilor. Maximul maxim a fost înregistrat în 2017, când a fost atins pragul de 20%. Pentru a evita un impas și așa-numita "buclă imobiliară", guvernul a decis să pună în aplicare un program menit să reglementeze încet acest proces, încercând să îl reducă și, mai presus de toate, să îl evite. Se speră că în cursul anului situația va fi restabilită.

2. Preturi de inchiriere

De asemenea, în ceea ce privește cealaltă parte a pieței imobiliare, adică chiriile, se estimează că pot apărea modificări în ceea ce privește prețurile. Comparativ cu 2013, au existat un boom în prețurile de închiriere (respectiv 63% în 2017 și 35% în 2018). Această realitate tristă ar conduce, dacă nu ar fi fost blocată, la eliminarea unei clientelă importantă a pieței imobiliare canadiene. Acest lucru este reprezentat de tinerii mileniali care, fără a avea aceleași resurse financiare ca oamenii de afaceri mari sau pur și simplu tații familiilor cu un loc de muncă stabil, preferă semnarea unui contract de închiriere în comparație cu achiziționarea unei proprietăți.

3. Introducerea lanțurilor imobiliare

Toronto a adoptat recent o nouă politică care oferă beneficii atât pentru proprietarii cât și pentru chiriași. Există numeroase companii de cele mai moderne tehnologii care și-au manifestat interesul pentru aceste proiecte, orientate spre dezvoltarea și construcția acestor "case pe banda".

4. Noi finanțări

Odată cu creșterea prețurilor înregistrate în ultimii ani, este evident că pentru proprietarii care au cumpărat o proprietate în anii care au precedat acest boom, o poziție de supremație a fost garantată atât din punct de vedere economic, cât și din punctul de vedere al competitivității pe piața imobiliară din Canada. Reevaluarea financiară a proprietăților imobiliare este sinonimă cu creșterea economică și stabilitatea economică pentru toți proprietarii "norocoși". Mulți se vor orienta, de fapt, să-și modifice casele pentru a-și crește valoarea, în timp ce alții sunt așteptați să profite de această situație pentru a-și putea închiria casele la prețuri semnificativ mai mari.

5. Noi idei pentru a crea mai multe locuințe

Fantezia nu lipsește în această națiune, mai ales în orașul Toronto! Pentru a depăși lipsa de echilibru în cadrul întâlnirii dintre cerere și ofertă, au fost puse în aplicare politici pentru modernizarea clădirilor vechi, dar mai ales pentru a construi noi zone rezidențiale, chiar mai mici decât cele deja existente. Scopul? Creați o "ofertă care poate crește publicul țintă, permițând oricui să investească pe piața imobiliară canadiană.

Ce să spun, se pare că Canada se întoarce pe pistă!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB