California și limitele de închiriere

Ce se întâmplă în California, care este atât de important în domeniul imobiliar? Echipa noastră a decis să investigheze această națiune, descoperind că ... Ești curios să afli mai multe? Ei bine, atunci trebuie doar să citiți mini-articolul nostru. Astăzi am creat un articol axat pe situația „anomală” care face ravagii în acest stat federal al SUA. Dar hai să facem un pas înapoi înainte de a ajunge la inima subiectului.

Tocmai în California, de fapt, a fost adoptată o lege care va intra în vigoare în 2020. O lege care poartă semnătura lui Gavin Newson, guvernatorul celui mai bogat stat din Statele Unite ale Americii.
Definită drept „Legea protecției locatarului” implică aproximativ opt milioane de apartamente.

Exact jumătate din toate casele legate printr-un contract de închiriere. Cum se realizează? Nu va fi posibilă creșterea chirii cu mai mult de 5 puncte procentuale în fiecare an, pentru toate casele care au fost construite de mai bine de 15 ani.

Cu toate acestea, nu există nicio referire la case cu proprietate privată. Dar celor care aparțin marilor grupuri imobiliare sau, mai bine zis, marilor companii listate. Ce vor trebui să facă proprietarii? Fără îndoială, specificați principalele cauze legate de încălcarea ipotetică a contractului.
Și care sunt cele mai frecvente?

- delinquencies
- Daune aduse casei
- Recuperarea proprietății
- Restructurarea

La ce este bine să lansăm o lege similară? Printre beneficiile acestei manevre se numără nevoia principală de a proteja potențialii chiriași împotriva creșterilor și evacuărilor ipotetice.
O situație similară a apărut în Oregon. Toate acestea, tot în acest caz, vizează limitarea creșterii excesive a prețurilor (în chirii) pentru a proteja partea cererii.

Este cunoscut, piața imobiliară mondială, în ultimii ani, nu a suferit câteva zguduitoare. În primul rând, cele care decurg din intrarea activă a Mileniilor. O categorie din ce în ce mai solicitantă, care s-a revărsat în principal în semnarea contractelor de închiriere. Creșterea excesivă a cererii în acest domeniu a crescut în mod evident prețurile. O consecință fiziologică, dar care riscă să revină în patologic.

Ei bine, nu există certitudini particulare cu privire la modul în care aceste inițiative politice pot avea succes. Totul depinde de un set de factori. Instabilitatea politică, eliminarea plăților prin utilizarea creditelor ipotecare, în avantajul plăților în numerar și chiar al migrației, au influențat cu siguranță negativ întregul sistem imobiliar mondial. Elasticitatea este preferată rigidității.

 Potrivit economiștilor de frunte și experților din industrie, riscul este de a vedea o piață „devalorizată” pentru a răspunde nevoilor clienților, din ce în ce mai puțin dispuși să plătească sume mari de bani.

Deci, ce se va întâmpla în lunile următoare? Deși nu avem date grozave care ne pot face să exprimăm anumite predicții, vă putem asigura că ne vom ține mereu la curent cu privire la acest subiect. Tot ce trebuie să faceți este să consultați zilnic site-ul nostru, pentru a urmări activ orice implicație pe piața imobiliară mondială!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB