Ce să așteptăm de la 2019? Investitorii și vânzătorii iau notă!

Fără îndoială, 2018 a înregistrat nenumărate schimbări pe parcursul anului. A fost inaugurată cu prețuri foarte mari, cu ipoteci scăzute, spre avantajul evident al vânzătorilor. Dar, în ciuda tuturor lucrurilor, concluzia a înregistrat o reluare totală a situației, printr-o standardizare și oprirea creșterii prețurilor locuințelor și o creștere extraordinară a ratelor, aducând astfel piața în avantajul cumpărătorului și nu mai este vânzătorul.
Dar ceea ce este cel mai întrebat este dacă această tendință va continua sau va suferi din nou o schimbare.
Așteptând să trăim pe deplin în 2019, începem să analizăm sumar previziunile statistice și economice despre piața imobiliară globală.
Deși, așa cum am arătat mai sus, creșterea ratelor ipotecare a fost semnificativă, se așteaptă o nivelare și chiar o fază de stagnare și retragere sub media, datorită creșterii impresionante a pieței imobiliare. cumpărătorii adevărați?
Millennialii, categoria care devine acum un protagonist în fiecare sector economic, va fi, fără îndoială, vârful de lance al anului 2019.
 Cererea din partea tinerilor de a cumpăra o proprietate este întotdeauna în creștere, spre deosebire de familiile care, în schimb, tind tot mai mult să opteze pentru contracte de leasing. Creșterea ratelor nu a descurajat tinerii investitori!
Puterea de cumpărare a locuințelor se va diminua, dar nu va fi dăunătoare! Scăderea ipotetică a procesului de achiziționare / vânzare a proprietății va fi descurajată de reducerea prețurilor la proprietăți, la care investitorii eligibili își vor restitui resursele financiare.
 Dar ne așteptăm de asemenea la un nivel de echilibru semi-piață, garantat de prezența unor niveluri ridicate de inventar capabile să satisfacă cererea crescândă și continuă de la cumpărători.
În general, cu excepția câtorva națiuni, pe toate piețele imobiliare, ritmul vânzărilor va continua constant timp de cel puțin doi ani, îmbunătățind, fără îndoială, întregul sistem economic național.
 Chiriile vor suferi o scădere. Contractele de închiriere vor fi "cea de-a doua alegere", deoarece deprecierea acestor proprietăți și scăderea ratelor vor încuraja nou-veniții de pe piața imobiliară să investească în proprietăți în loc să se adapteze plătindu-și o anumită sumă lunar. devenind mai sărat.
Am vorbit despre tineri, despre Millennialii care vor invada piața imobiliară, așa că nu putem vorbi despre un alt element foarte important pentru noua piață imobiliară care ne așteaptă în această tehnologie din 2019.
Combinația de proprietăți - tehnologie va persista și va continua inexorabil, pentru o perioadă foarte lungă de timp. Am vorbit deja în diferitele articole anterioare despre cum au reușit să se instaleze perfect, nu numai pe piața imobiliară, ci mai ales în imaginația colectivă.
 Iar cererea puternică de locuințe cu emisii zero și inteligente se va întâlni perfect cu un inventar care tinde să-și schimbe propriile caracteristici pentru a satisface nevoile pieței.
Ce sa spun, se pare ca anul acesta este cu adevarat plin de stiri atat pentru investitori cat si pentru vanzatori.
Și tu, de ce parte vei fi pe noua piață imobiliară 2019?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB