Automatizarea caselor: regulile pentru 2020

Sectorul domotica este în special legat de cel al imobiliarelor. De fapt, în secțiunile noastre am tratat adesea probleme legate de modul în care cele două zone pot fi fundamentale în procesul de alegere a unei proprietăți. Dar nu numai asta. Putem spune că automatizarea caselor cuprinde majoritatea inovațiilor care permit unei locuințe să fie întotdeauna „inteligente” și, mai ales, în pas cu vremurile. Și având în vedere că vremurile merg, mai ales în perioada Crăciunului, am decis să creăm o secțiune despre cum să avem o imagine de ansamblu largă atunci când abordăm acest sector. Motiv pentru care, putem începe.

Dar cât costă? Răspunsul la această întrebare este: depinde. Da, pentru că atunci când vorbim despre automatizare, nu facem altceva decât să includem diverse forme de inovații, mai mult sau mai puțin invazive pentru casa noastră. Pentru aceasta, primul pas care trebuie făcut este cel referitor la „„ măsurile ”care trebuie luate.
De obicei, un proiect destul de important afectează 1 până la 4% din costul total al valorii clădirii. Cu alte cuvinte, automatizarea la domiciliu are două avantaje. Cea de a avea concesii în viața de zi cu zi, dar și de a-i crește valoarea intrinsecă, în cazul în care se va decide să o revândă sau să o închirieze.

Dar ce afectează automatizarea la domiciliu? Automatizarea caselor și, prin urmare, automatizarea anumitor procese afectează în principal economiile. Un element care interesează majoritatea investitorilor, căutarea de economii la facturi, poate reprezenta un aliat valabil pentru a putea, în viitor, să aplice o nouă inovație în casa noastră. Prin urmare, consumul de energie mai puțin consumator de energie în ceea ce privește lumina, gazul și energia electrică va fi esențial, prin intermediul energiei alternative.

Unele tipuri de automatizări se caracterizează prin utilizarea de sisteme energetice noi, dar mai standardizate. Sistemele care vor fi adoptate în acest caz asigură 90% dintre ele fără fire sau mixte. Companiile folosesc evident personal calificat care poate analiza situația reală a proprietății in situ.
Pentru a da un exemplu pur monetar, pentru un apartament de aproximativ 100 de metri pătrați, cheltuielile s-ar concentra pe un maxim de 8.000 de euro.

Nu neapărat schimbarea locuinței aduce avantaje reale. Uneori, chiar făcând doar modificări minime. Din acest motiv, pare corect să vorbim despre senzori multifuncționale. Acestea sunt sisteme de supraveghere video sau anti-intrus extrem de actualizate și sunt conectate perfect cu smartphone-urile. Dar asta nu este totul. Chiar și simpla posibilitate de a controla ușa din față a casei sau de a efectua o verificare în anumite camere sau chiar de a seta și activa sisteme de lumină, irigare sau încălzire, garantează o anulare completă și totală a riscului de costuri suplimentare.

Ca în toate domeniile, atunci când se utilizează platforme de înaltă tehnologie, ar trebui să existe o monitorizare constantă a datelor. Pentru a remedia problemele tipice din acest sector, vă sfătuim să vă schimbați adesea datele de acreditare.

Și apoi, după mini-ghidul nostru, nu veți avea nicio problemă în identificarea care vor fi intervențiile de automatizare a casei pentru casa dvs.!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB