Noi ținte pentru piața imobiliară inteligentă

În fiecare an, după extragerea sumelor anterioare, începem deja să ne gândim la proiectele viitoare. În special, există obiective care trebuie atinse în fiecare domeniu. Imobiliarele, în special cele caracterizate de orașele inteligente, nu sunt exceptate de la această practică.

În ghidurile anterioare, am abordat deja subiectul modului în care noile orașe inteligente pot schimba total societatea și nevoile investitorilor. Astăzi, însă, vom vorbi despre modul în care evoluează fenomenul, dar, mai ales, care sunt obiectivele care vor fi atinse până în 2020 din imobilele orașelor inteligente! Dacă sunteți curioși în legătură cu acest subiect, trebuie doar să inaugurăm astăzi ghidul nostru!

Obiectivul principal este un număr: 158 miliarde de dolari până în 2024. Dar să încercăm să înțelegem la ce se referă. Această cifră reprezintă o cifră de afaceri internă inteligentă, care va trebui să crească cu 15% în următorii patru ani.

Dar cum este structurată în prezent așa-numitul „ecosistem” al caselor inteligente? Casele inteligente devin din ce în ce mai populare pe piața imobiliară globală. Într-adevăr, experții din industrie spun că, probabil, în următorii 10 ani, nu se va mai face o distincție între casele standardizate și casele inteligente. Pentru că a doua categorie o va înlocui pe prima.

 Prin urmare, un viitor luminos pare să aștepte segmentul inteligent, datorită și vitezei de implementare a rețelei 5G. Vă reamintim, de asemenea, că o contribuție mare a adus investițiile gigantilor de pe internet. Să vorbim despre Google, Apple și Amazon, care transformă peisajul într-un mod remarcabil. Cum? Investind în proiecte care pot combina nevoile unui oraș cu cele cu o tehnologie în continuă evoluție rapidă.

Mi s-a părut oportun să facem o comparație cu imobiliara din 2017. Un an particular, unde piața de case inteligente valora aproximativ 43 de miliarde de dolari. De ce să ia în considerare 2017? Pentru că din acel moment, piața imobiliară a orașelor inteligente s-a schimbat radical. Veniturile din industrie au crescut până la sfârșitul anului 2020, fiind de așteptat 91 de miliarde de dolari. Dacă ar fi să luăm în considerare datele statistice, vom observa că și în acest caz, este de așteptat o creștere anuală de 15%.

Dar unde se înrădăcinează mai ușor piața de case inteligente? Fără îndoială, Statele Unite domină clasamentul, cu venituri anuale de 27 de miliarde de dolari. În schimb, China s-a clasat pe locul doi, cu un decalaj de 7 miliarde de dolari. Germania și Regatul Unit se califică pentru Europa cu o valoare de 4,8 miliarde pentru ambele. Evident, cel mai mare profit este garantat și de tipul de casă inteligentă pe care o luăm în considerare. Cu cât o proprietate se va bucura de elemente inteligente, cu atât va genera profit!

Tehnologia combinată cu nevoile unei piețe în continuă evoluție pare să fi schimbat imobilul mondial!
Ce putem spune, sperăm că acesta este și un an cu adevărat inteligent!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB