Acasă durabilă: sfaturi pentru 2020

Am abordat deseori subiectul, care ar putea fi elementele care ne fac casa cât mai durabilă. Odată cu apariția noilor tehnologii, dar și cu nașterea diferitelor nevoi, ne-am propus obiectivul de a ne face locuința aderentă la aceste schimbări.

Și având în vedere că noul an a fost inaugurat recent, ne-am gândit să vă oferim câteva sfaturi despre cum să faceți aceste schimbări, chiar și fără a face distorsiuni excesive.
Deci, dacă sunteți gata și nu așteptați să începeți anul în cel mai ecologic mod, putem începe cu noutățile noastre noi! În întregul stil Realigro, desigur!

Presupunem că această perioadă a anului este considerată cea mai bună pentru efectuarea acestui tip de lucrări. De asemenea, pentru a investi în sustenabilitate, însă acestea sunt intervenții care se pot dovedi importante la nivel economic. Motiv pentru care, este esențial, să cântărim costurile și dimensiunile intervenției în sine. Primul pas de făcut este alegerea materialelor. Știm că pe lângă faptul că au un impact estetic diferit, utilizarea lemnului este o soluție valabilă pentru a-ți face locuința ecologică. Dar unde și cum să-l folosești?
În primul rând, principalul avantaj în utilizarea lemnului este dat de performanțele ridicate din punct de vedere al izolației termice atât vara, cât și iarna, dar este, de asemenea, perfect ca podea, dar și estetic. Lemnul se combină perfect cu orice accesoriu de mobilier.

Vopselele sunt al doilea element pe care îl vom analiza astăzi. Nu toată lumea știe că, tocmai cea a vopselelor, este o alegere foarte importantă. Există, de fapt, vopsele ecologice, care este marcată de eticheta ecologică a UE. Acesta din urmă se asigură că este un produs ecologic, care are, prin urmare, un impact asupra mediului mult mai mic decât media. Ciclul de viață al produsului este, prin urmare, caracterizat printr-un număr redus de solvenți.
Prin urmare, beneficiul este dublu. Atât pentru sănătatea noastră, deoarece compușii organici volatili sunt semnificativ mai mici, cât și pentru mediul înconjurător, din punct de vedere al poluării.

Iluminatul este al treilea pilon fundamental care trebuie luat în considerare atunci când doriți să vă faceți casa mai verde. După ce am vorbit despre încălzirea fațadelor active termic, pentru 2020 pornim din nou de la elementele de bază. Lumina joacă un rol decisiv în a face locuința cuiva. Da la lămpi led. Nu este doar o tehnologie mai eficientă, dar și durabilă. Dar acestea sunt becuri care nu conțin nici mercur, nici plumb. Nu generează radiații ultraviolete, au componente reciclabile și, nu în ultimul rând, consumă mai puțin CO2.

Acestea sunt mici trucuri care trebuie luate în considerare atunci când doriți să oferiți locuinței o respirație de aer curat. Dar dacă sunteți curioși să aflați mai multe, chiar și despre imobiliare mondiale, trebuie doar să rămâneți actualizați pe portalul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB