Coronavirus și vulnerabilitate pe piețele americane

Coronavirusul a adus întreaga economie mondială în genunchi. Dar nu numai asta. După cum am analizat în ghidurile anterioare, un sector care a suferit fără îndoială din această situație este al nostru. Dar diferit în diferitele zone ale globului. Astăzi, ne vom concentra asupra reacției pieței imobiliare americane, care, potrivit știrilor, suferă de această fază foarte critică.

Dar, după cum știm, nu se poate face un discurs generic. Dar trebuie să intrăm în detalii și să localizăm situația.
Întrebarea la care vom încerca să răspundem este următoarea: care sunt cele mai vulnerabile piețe imobiliare? Care mai puțin? Hai să aflăm împreună!

Printre județele cu cel mai mare risc, identificăm, fără îndoială, Nord-Estul, cu primul loc New Jersey și Florida, urmate de cele din Vest și din Midwest.

În detaliu, există 50 de piețe din aceste zone considerate extrem de riscante, dacă analizăm impactul economic derivat din situația de urgență asupra sănătății. În detaliu:
- Patru piețe din New York
- Trei în Connecticut
- Zece în Florida
- Unul din California

Dar pe ce bază se realizează această analiză de risc? Relația care este luată în considerare este cea referitoare la detectarea următoarelor probleme:
- Procentul unităților de locuințe cu risc de excludere
- Procentul caselor cu plăți restante
- Procentul caselor cu un LVT (împrumut la valoare) egal sau mai mare de 100

Clasamentele astfel întocmite se bazează pe combinația perfectă a elementelor menționate mai sus. Cum au fost împărțite județele? Cu un total de 483, divizarea a fost realizată pe baza omogenității rezultatelor raportate în diferitele categorii.
De la cel mai mic nivel la cel mai înalt nivel, dar, deși această analiză poate părea perfectă la nivel metodologic, ea nu poate fi aplicată pe termen lung. Rezultatele sunt clare.
Nord-Estul este cel mai expus riscului.
Cele mai expuse județe sunt următoarele: Bergen, Essex, Passaic, Middlesex, Union, Flagler, Lake, Argila, Hernando, Osceola, județul Rockland; Judetul Orange, in zona metropolitana a Poughkeepsie; Judetul Rensselaer, in zona metropolitana Albany; și județul Ulster.

În aceste județe, prețurile medii variază între 160.000 și 300.000 USD. Dar nu este exclus ca aceste prețuri să varieze din cauza acestei probleme. După cum am anticipat, întocmirea unei liste cu zonele cu cel mai mare risc nu este suficient de utilă, dacă nu pentru situații de urgență.
Deci, ce ar trebui să ne așteptăm de la dinamica pieței? Cum va evolua situația? În acest moment este imposibil să se dea o evaluare care poate include și pe termen lung. Totuși, ceea ce se așteaptă și care se teme este că această situație concentrată doar într-o zonă, poate să se răspândească, implicând și altele. În așteptare pentru a afla mai multe, vă invităm ca întotdeauna să fiți actualizați pe portalul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB