Imobiliare pentru familii: cele mai bune orașe

Nevoile investitorilor nu sunt niciodată aceleași, deoarece fiecare categorie de referință reprezintă nevoi, care definesc cererea în lumea pieței imobiliare. Deși a fost evident că, în ultimii ani, cel mai bun moment pentru a investi în cărămidă, cu câteva excepții, este cel actual, trebuie să avem de-a face cu diferiții jucători de pe piață.

 Astăzi, am decis să concentrăm atenția în special pe o categorie foarte particulară. Vorbim despre familii. Fie că sunt mai mult sau mai puțin numeroși, ei reprezintă interese în sine. Așadar, dacă și tu doriți să vă mutați într-o țară nouă cu familia, va trebui pur și simplu să citiți următoarele rânduri. Iată câteva idei de luat în considerare, dacă visul tău este să te deplasezi într-un oraș potrivit pentru nevoile familiei tale.
Deci, dacă sunteți gata, putem începe cu coloana noastră de azi!

Pornim de la cele mai bune națiuni. După cum se știe deja, țările din Europa de Nord, în aceste cazuri, au particularități cu adevărat unice. Danemarca ocupă primul loc în clasamentul nostru. Un model în ceea ce privește asistența parentală, datorită politicilor inovatoare de protecție a concediului pentru creșterea copilului. De asemenea, nu lipsesc îngrijiri medicale excelente și educație gratuită.
Pentru a evita din motive opuse, Kazahstanul, care este plasat în partea de jos a clasamentului.
Suedia și Norvegia ocupă locul doi și trei.

Acesta din urmă, cu un venit brut pe cap de locuitor mai mare în lume și cu oportunități de muncă semnificative, se bucură de un sistem dovedit de asistență socială. Costurile medicale sunt minime și, în plus, statul permite și acordă o serie de subvenții pentru a sprijini familia. De aici rezultă că întreținerea unui copil, din punct de vedere al cheltuielilor, este minimă. Situația din Suedia este analogă.

Părăsind țările nordice, dacă ar fi să ne concentrăm atenția asupra celei mai bune țări de atunci, Elveția ar câștiga, urmată de Canada și Japonia.
Pe lângă ușurința birocratică, un element în favoarea gospodăriilor din Elveția este numărul redus de taxe care trebuie plătite. Nu există legi particulare care să limiteze și să încetinească sistemul. Întregul lucru este destul de liniar. În plus, sistemul de securitate excelent și ordinea aproape obsesivă și curățenia cetățenilor înșiși fac această țară cu adevărat inimitabilă.

Pe de altă parte, Canada reprezintă o „insulă fericită” pentru familii. Se investesc multe în serviciul de sănătate publică, cu performanțe ridicate. Climatul multicultural și, mai ales, un sistem de bunăstare excelent, atribuie, de asemenea, caracteristicilor acestei națiuni care nu ar trebui subestimate.

În ceea ce privește prețurile, evident, pentru a cumpăra o proprietate, variabilitatea este destul de mare în toate aceste țări. Ceea ce am evidențiat în această secțiune este situația favorabilă pe care un potențial om de familie ar putea să o găsească în trecerea la o nouă națiune.

Deci, în ce țară alegeți să vă realocați în 2020?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB