Faza 2 pentru imobiliare grecești

Un nou proiect complet elenic urmează să fie început. Deși este vorba de reamenajarea unei zone existente, contribuția acestui proiect va fi cu adevărat inovatoare, precum și fundamentală pentru întregul imobiliar grecesc. Într-o astfel de perioadă critică, precum cea pe care o experimentăm, bazată în principal pe incertitudinea din fiecare sector economic, este corect să evidențiem acțiuni precum cea despre care vom vorbi în scurt timp, capabilă să reînvie chiar și un singur sector al societății.

Deci, dacă sunteți gata, să începem cu această imersiune completă a celei mai ambițioase faze pentru Grecia!
Zona de referință este cea a golfului Faliro. O zonă unică de acest gen, de o frumusețe extraordinară, care a fost ales de mult timp ca obiect de reamenajare. Ce înseamnă asta pentru imobiliare grecești? Înainte de a răspunde la această întrebare, să încercăm să înțelegem pe ce se va concentra proiectul.

Regiunea Attica a finanțat cercetarea pentru realizarea multiplelor obiective, care se vor extinde și pe stadionul principal. Astfel, inclusiv districtele Tzitzifying, Kallithea și Moschato. O reamenajare care include recuperarea principalelor lucrări publice, dar nu numai. Pe lângă reconstrucția golfului, sunt planificate următoarele:

- Construcția unui mare parc de 220 de acri, care se va desfășura pe întregul mal al apei
- crearea a trei zone de parcare, dintre care două au fost construite în subteran lângă o zonă pietonală, pentru a permite cetățenilor să ajungă cu ușurință la promenada de lângă mare
- O zonă verde formată din peste 4.000 de copaci și o vegetație joasă și tradițională din regiunea Attica, complet deschisă publicului
- Două treceri de pietoni pentru a conecta cel mai bine interiorul cu coasta
- O nouă linie de tramvai care urmează să fie finalizată în următoarele patru luni

Pe scurt, nu este surprinzător faptul că sfera de aplicare a acestei inițiative a avut relevanță națională și internațională. Deci, cum vor profita imobiliarele de toate acestea? În primul rând, va exista posibilitatea vânzătorilor de a introduce proprietățile pe piață la prețuri mai mari, având în vedere că vor dobândi valoare având în vedere locația lor într-o zonă complet renovată. Nu vă va lipsi de comoditatea de a trăi în oraș, rămânând câțiva metri de mare. Acest element va fi fundamental pentru viitorii investitori, care vor căuta un compromis adecvat între un loc de relaxare și un mediu dinamic în care să se mute.

 Dar nu s-a terminat acolo. Datorită situației pandemice, mulți sunt investitori ezitători care nu s-au decis încă cu privire la achiziția sau nu a unei proprietăți. Având în vedere că, comparativ cu media europeană, costul vieții în Grecia este mult mai mic, nu va fi dificil să presupunem că mulți se vor turna în imobiliare grecești.

Pe scurt, un avantaj tipic urban care se transformă într-un tramp pentru unul dintre cele mai frumoase terenuri de descoperit!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB