Noul post mantra Covid în imobiliare

Cine ar fi crezut că 2020 va fi anul imobiliarelor prin excelență? Ei bine, da. Deși a existat o perioadă critică, referitoare la adaptarea la o blocare neașteptată și drastică, cu siguranță nu putem spune că casa nu a fost în centrul gândurilor noastre. Locul în care am fost închise de mult timp a trecut și probabil va suferi transformări.

 Am văzut deja în ghidurile anterioare, care au fost nevoile cele mai exprimate de proprietarii unei proprietăți. Cine, în perioada închiderii forțate, a avut ocazia să experimenteze pe deplin caracteristicile și problemele critice ale apartamentului lor. Însă, după ce am observat necesitățile în casele post Covid, pentru cei care vor trebui să locuiască în ele, este corect să audă opinia experților. Prin urmare, astăzi, vom da voce principalilor arhitecți din sector, care au definit cele mai corecte orientări de urmat atunci când proiectăm o nouă proprietate. Sau pur și simplu în reamenajarea celei anterioare.
Să începem imediat cu cele 5 sfaturi câștigătoare!

Numărul unu: atenție la distribuția spațiilor. Un element de importanță fundamentală este dat de gestionarea mediilor. Nu este necesară extinderea zonei de referință. În opinia experților, va fi suficient să o remodelați pe cea existentă. În timpul blocării, fiecare dintre noi a fost în măsură să înțeleagă ce camere, conform obiceiurilor noastre, necesită mai mult spațiu. Și care în schimb pot fi reduse. Nu s-au impus reguli. Doar o adaptare la nevoile tale!

Numărul doi: terasele și grădinile și în interior! Planul pentru o casă funcțională de 360 de grade ar trebui să includă strict o zonă verde. Dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Acesta este motivul pentru care, mai mult ca niciodată în această perioadă, a apărut nevoia urgentă de a crea o zonă de grădină. Conform studiilor efectuate, persoanele care au avut ocazia să se bucure chiar și de un spațiu verde minim, s-au confruntat cu o izolare mai bună decât cei care nu au putut accesa un balcon sau o mică grădină.

Prin urmare, este mai mult decât necesar să vă puteți crea propria grădină (și personalizată), chiar și în interiorul propriei case. De ce să nu te gândești la o grădină Zen? Minim și funcțional, vă va supăra casa, și chiar starea de spirit!

Două intrări noi, vor fi obligatorii, potrivit experților, în casele post Covid. Spațiul dedicat lucrărilor inteligente, dar mai ales a zonei de dezinfestare. Acesta din urmă trebuie să aibă următoarele caracteristici, funcționale pentru eliminarea potențială a virusului:
- Podea din porțelan (sau, în orice caz, neporoasă)
- Dulap deschis pentru depozitarea articolelor
- Compartiment pantofi
- Dacă este posibil, o mică chiuvetă unde vă puteți dezinfecta mâinile

Poate părea excesiv ca o răsucire, dar arhitecții nu au nicio îndoială. Această zonă va fi o necesitate care va marca pentru totdeauna o marcă de neșters în istoria obiceiurilor noastre interioare. Și mai ales în cea a caselor noastre.

Nu în ultimul rând, aspectul automatizării acasă. Crearea unei case multitasking va fi utilă, dar și mai sigură. Atât în ceea ce privește sănătatea, cât și în ceea ce privește confidențialitatea.

Deci, veți urma și sfaturile experților pentru casa dvs.?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB