Creștere, schimbări: noul rezidențial

Covid a marcat în mod semnificativ imobiliare. Am subliniat în mod repetat modul în care toate segmentele din Europa s-au schimbat. Înțelegerea în care investiți, în special în domeniul imobiliar, este fundamentală pentru analiza schimbărilor pieței și a nevoilor potențialilor investitori.
Cu toate acestea, în ciuda unei „creșteri a cererii”, există câteva ținte care par să nu fie implicate în această fază de boom imobiliar.
Ei bine, în coloana de astăzi, vom încerca să înțelegem cum, la nivel european, se mișcă atât investitorii, cât și diferitele națiuni. În ceea ce privește cererea, dar și oferta.
Așadar, dacă sunteți gata, astăzi putem inaugura mini ghidul nostru.

Să începem cu vești bune. Sectorul rezidențial crește din nou. Indiferent de țara de referință, în toată Europa, asistăm la o piață în curs de redresare a cererii. Aceasta este combinată cu o ofertă largă, garantată de războiul descendent. Covid a condus de fapt la necesitatea guvernelor naționale de a face schimbări substanțiale în domeniul imobiliar. Concret, au fost numeroase acțiuni și programe care vizează reducerea impozitelor pe proprietate. Sau chiar la plățile de leasing.

Deci care sunt segmentele care suferă cel mai mult? Cele referitoare la cei peste 60 de ani și tinerii. Vorbim de modele de locuințe cerute de aceste categorii, total opuse, care, paradoxal, intră în criză. În ceea ce privește tinerii, sistemul de conviețuire a fost adoptat recent. O împărtășire a spațiilor care se dovedește a fi optimă și mai bună decât închirierea clasică. Cu toate acestea, sistemul este foarte criticat, având în vedere situația Covid. În mod similar, închirierile standard crește prețurile și nu mai sunt atât de atractive pentru cei care, ca și studenții, au nevoie de cazare temporară și mai ales. Dar asta nu este totul. Știrile adevărate sunt tocmai pentru segmentul opus. Sau pentru cei peste 60 de ani. Așa-numitul trai în vârstă s-a născut recent.

O țintă reală care reprezintă o felie importantă a pieței imobiliare. Anterior, de fapt, nu s-a acordat o importanță deosebită celor peste 60 de ani, dar de-a lungul anilor, seniorii au suferit ceea ce se numește întoarcerea la tinerețe. O revenire care aduce cu sine noi nevoi care nu sunt întotdeauna prezente în mod clar în imobiliare de astăzi. Iată deci să configureze noi modele de viață potrivite pentru această categorie, dar care, în prezent, nu sunt îndeosebi încurajate de guvernele naționale. O tehnologie simplă și intuitivă chiar și în automatizare, spații mari, dar în același timp ușor de gestionat și nu în ultimul rând, proprietăți situate în zone liniștite, dar nu izolate.
Dar cine beneficiază de situația pandemică? Sunt benzile de mijloc care par să trăiască o perioadă optimă, în termeni de răspuns imediat la diferitele nevoi.

Înțelegerea care ar putea fi implicațiile pentru diferitele ținte este aproape imposibilă. Apariția acestor „„ noi ”segmente este probabil un indicator clar al schimbării companiei care, probabil, se va răspândi și pe piața imobiliară.
Pentru mai multe informații, vă invităm să rămâneți actualizați pe pagina noastră!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB