Stațiuni de schi înfricoșătoare: cele mai scumpe din lume

Sunt mulți oameni care iubesc munții, sunt cei care au norocul să locuiască acolo și cei care ar dori să se mute tot anul. Așa cum s-a descris în ghidurile anterioare, piața imobiliară este în continuă schimbare. Mai ales într-o perioadă ca aceasta, în care incertitudinea domnește suprem. Sunt cei care spun că merită să cumpărați o proprietate acum. Și sunt cei care cred că este mai înțelept să aștepți. Opiniile contrastante, care nu pot fi reduse la tăcere decât cu un singur element: datele matematice. Pentru toți cei care doresc să se uite la proprietăți imobiliare sau care au visat întotdeauna să se mute în munți, această rubrică va fi cu adevărat utilă. Vă vom spune care sunt cele mai mari prețuri în cele mai renumite stațiuni de schi. Deci, fără să ne pierdem în discuții mici, să facem împreună o analiză aprofundată!

Înainte de a pleca, trebuie să facem o premisă. Locurile pe care le vom descrie sunt cele mai luxoase. Prin urmare, segmentul principal de astăzi este cel de lux. Ceea ce înseamnă că vorbim deja despre cifre mari. Dar să încercăm să întocmim un clasament.
Printre locurile în care cumpărarea unei proprietăți la munte înseamnă a face un pas foarte important, St. Moritz se remarcă în Elveția. În această locație, o cabană a ajuns la 47 de milioane de euro. Nu mai puțin importantă este suma necesară în Austria pentru a se muta cu stil și fără a renunța la orice confort. Adică 30 de milioane de euro pentru o proprietate din Kitzbühel. Cea mai ieftină soluție? Întotdeauna elvețianul Zermatt cu '' doar '' 20 de milioane de euro. Și dacă credeți că clasamentul se poate epuiza aici, între Elveția și Austria, bine, vă înșelați. Am decis să extindem agenda noastră, inclusiv în afara Europei.

Pe scena internațională, Aspen domină în SUA. Poate una dintre cele mai renumite stațiuni de schi, precum St. Moritz! La 22 de milioane, este încă mai accesibil decât însoțitorul său european, dar nu este pentru toate bugetele!
Mai important, dar numai în ceea ce privește prețul și nu faima, Vail, Colorado. Orașul ajunge la 26.900 de euro pe metru pătrat. Cifre exorbitante, dar care ne fac să înțelegem cum segmentul luxului este încă foarte selectiv și inaccesibil pentru o mare parte a populației. Canada nu ar putea să nu aibă o felie importantă în acest clasament. Cu cei 12.400 de milioane, conduce Whistler Blackcomb să apară în panorama cărămizii de lux internaționale.

Ciudat, dar adevărat, italienii Cortina și Courmayeur sunt poziționați în cea mai ieftină parte a clasamentului nostru. Respectiv 16 mii și 12 mii euro. Prețurile, sumar, par să fi scăzut ușor comparativ cu anii trecuți. Cu siguranță datorită urgenței pandemice, care a blocat, de asemenea, în multe cazuri, anotimpurile de schi. În speranța că totul poate reveni la normalitate deplină, vă invităm să vă informați în fiecare zi pe piața imobiliară internațională. La fel de? Citind pur și simplu mini-ghidurile și coloanele pe care le veți găsi pe portalurile noastre. Și tu, vrei să te mute în munți pentru a putea schia aproape de casă sau preferi zonele mai calde?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB